Laat u betoveren door onze antieke Bourgondische dallen, die met hun prestigieuse elegantie talloze ruimten sieren! Antiekbouw is sinds jaren gespecialiseerd in recuperatie bouwmaterialen, zoals Franse kalksteen. Afkomstig uit de gelijknamige streek hebben de 'Dalles de Bourgogne' de tand des tijds doorstaan. Bij het slopen van oude huizen, boerderijen, kerken en kastelen kunnen we de schijnbaar doorleefde natuursteen tegels recupereren. Verwerkt als oude vloeren in een nieuwbouwwoning, geven ze een exclusieve uitstraling.  

Kenmerken en gebruik

Met hun eigen specifieke karakter worden deze antieke Franse tegels vaak in een oud-romaans verband gelegd. De kleur van Bourgondische dallen varieert van een gebroken wit, naar tinten van bruin en grijs. Qua gebruik zijn ze multifunctioneel. De dallen zijn immers geschikt voor zowel 'binnen' als 'buiten'. Ze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Deze charmante vloeren kan u bovendien in alle stijlen integreren.

Ongetwijfeld vindt u bij Antiekbouw een ruim aanbod aan authentieke Franse Bourgondische dallen. Breng ons een bezoek en snuif de nostalgische sfeer op van de oude tegels en plavuizen!