Een keuze voor het leven: een rustieke of een moderne badkamer?

Of u nu in een groot landhuis of in een klein appartement gaat wonen, elke woning heeft een sanitair plekje nodig. En de keuze van het badkamer sanitair is meestal ook voor het leven. Daarom is het aangeraden om niet overhaast te werk te gaan. Tegenwoordig is het stijlaanbod voor badkamers overweldigend: klassiek, modern, functioneel, design of minimalistisch.

Kan u niet kiezen tussen een rustieke of een moderne design sfeer voor uw woning? Waarom dan niet beide combineren? U zal versteld staan welk wonderlijk effect het geeft om een rustiek meubelstuk onder een moderne wastafel te zien staan. Misschien kan u strakke design meubelen laten contrasteren met eenantieke stenen vloer, of met natuursteen vloertegels en wandtegels. Vele romantische zielen dromen van eengietijzeren bad. En dan liefst ééntje op poten, dat ergens in het midden van de badkamer staat te pronken.

Haal inspiratie uit een bezoek aan onze toonzalen

Als u niet kan kiezen tussen een moderne design of een landelijke nostalgische badkamer, raden we aan om een bezoek te brengen aan de toonzalen van Antiekbouw. Tijdens een ontspannen wandeling langsheen onze collectie van gerecupereerde oude en rustieke bouwmaterialen, wordt uw inspiratie vast en zeker aangewakkerd. Voor u het weet heeft u niet alleen uw sanitair hoekje in gedachten, maar ook de rest van uw woning.

Voor meer informatie, contacteer Antiekbouw.